ÄIJÄ-raveista väriä alkavaan syksyyn

Syksy tekee tuloaan mutta Porin perjantai-illaksi sääennuste lupaa kesäisen lämmintä iltaa. Odotettu syksyn ÄIJÄ-ravit täyttää jälleen Porin raviradan kaviouran sekä katsomon. Illan yhdeksässä lähdössä kilpailee peräti 107 hevosta ja katsomon puolella ravintola täyttyy kovaa vauhtia, joten jännitystä ja rentoa illanviettoa on tarjolla.

Kaviouralla nähdään mielenkiintoinen kattaus. Kolmannessa lähdössä kilpaillaan Seasons Monté Cup -kilpailusarjan kolmanneksi viimeinen alkuerälähtö ennen marraskuun suurta Finaalia, jossa sarjan kymmenen parasta ratsastajaa kilpailevat Suomen suurimmassa montélähdössä peräti 10.000 euron ykköspalkinnosta. Hallitseva mestari Miisa Pulkkanen johtaa tämän vuoden sarjaa ja starttaa perjantaina Kari Lehtosen valmentavalla hevosella (3) Saga Ray. Pulkkanen ja Saga Ray ovat kilpailleet montéssa kolmesti ja joka kerralla tuloksena on ollut voitto. (Seasons Monte Cup sarjataulukkoon tästä )

Toto5-pelissä, lähdöissä 4-8 nähdään mielenkiintoisia ja haastavia pelikohteita. Ennakkoasetelmat ovat kutkuttavan jännittävät ja ennakkosuosikkeja on moneen makuun. Illan ensimmäisessä troikka-kohteessa, lähdössä 7 nähdään mielenkiintoinen vieras Nurmijärveltä. Kari Savolainen ja (4) Whodouthinkyouare ovat menestyneet upeasti läpi kesän kivenkovissa Kavioliigaraveissa ja perjantaina on tavoitteena valloittaa myös Pori.

Illan päättävässä yhdeksännessä lähdössä taitojaan mittelevät junioriohjastajat. Nuorisokaarti on tehnyt hienoa läpimurtoa Suomen raviurheilun huipulle. Tuore Kivikylän Komeetta – sankari Eelis Murtola ohjastaa Matti Matinlaurin valmennettavaa (10) Thylane. Valjakko kilpaili Porissa aiemmin tänä vuonna nuorten ohjastajien lähdössä toukokuussa ja tuloksena oli voitto.

Porin perjantai-illan ÄIJÄ-ravit alkaa kello 18:00. Tervetuloa viihtymään Porin raviradalle ja nauttimaan hienosta raviurheilusta.

Kuvassa 19.5.2023 lähtö 9. voittaja Eelis Murtola – Thylane

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.