Isänpäivälounas ja OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas perheravit sunnuntaina 8.11. klo 13:00 alkaen

Porin raviradalla ravataan seuraavaksi sunnuntaina 8. marraskuuta OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas perheravit ja tarjolla on myös Isänpäivän juhlabuffet. Raveihin ja ravintolakatsomoon on ilmainen sisäänpääsy. Omistaja-asiakkaan mobiilietuna koko omistaja-asiakkaan perhe saa Isänpäivälounaan -20 % edulla. Etu lunastetaan OP-mobiili -sovelluksen kautta. Etu tulee esittää ravintolassa ruokailun maksamisen yhteydessä, jossa kertaluonteinen etu kuitataan käytetyksi.

Ravipäivä sisältää lapsiperheille suunnattua mukavaa ohjelmaa. Porin raviradan maskottiponeja on paikalla klo 13-15 ja lapsilla on mahdollisuus ilmaiseen poniratsastukseen. Sisätiloihin on myös rakennettu aina yhtä suosittu kepparirata. Paikalle saapuvien on mahdollisuus osallistua OP Länsi-Suomen arvontaan, jossa palkintona on ponisynttärit. Toiset ponisynttärit arvotaan OP Länsi-Suomen Facebookissa.

Isänpäivän juhlabuffetin normaalihinta on aikuisille 25 €/hlö ja 1-12 vuotiaille lapsille 1,5 €/ikävuosi. Paikat Isänpäivälounaalle on varattava etukäteen perjantaihin 6.11.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@porinravit.fi. Kerro osallistujamääränne lisäksi myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Porin Ravit Oy ja OP Länsi-Suomi. Tervetuloa Porin raviradalle viettämään kivaa Isänpäivää!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustoltamme.